AKTUELNO

Sina poznate folk pevačice danas su priveli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, a u toku je njegov transport u Rašku.

Mirko Šijan, sin folk pevačice Goce Božinovske, priveden je danas zbog toga što se nije odazivao na pozive za suđenja povodom optužbi da je svojevremeno na Kopaoniku nožem naneo povrede jednom mladiću.

On je priveden po poternici Osnovnog suda u Raški, a pripadnici MUP-a zatekli su ga u porodičnom domu u Surčinu gde je proslavljao krsnu slavu Aranđelovdan.

Šijan je priveden po sudskoj potrazi jer nije dolazio na zakazana ročišta, koja su usledila nakon prijave da je u septembru prošle godine na Kopaoniku nožem povredio mladića. Policija ga je danas zatekla kod kuće, odakle je odvezen u Rašku - rekao je izvor.

Pozvali smo njegovu majku Gocu Božinovsku kako bismo proverili istinitost ovih navoda, a ona je u kratkoj izjavi za Pink.rs potvrdila da je njen sin priveden.

Jeste, nije se odazivao na neke pozive, sad je sve u redu. Slava mi je, imam goste, ne znam gde udaram - rekla je Božinovska za Pink.rs.

Foto: Andrej Nihil

Potezanje noževa na Kopaoniku

Podsetimo, prema informacijama koje se mogu naći u domaćim medijima, Šijan je navodno napravio incident kada ga je na Kopaoniku nekolicina mladića zamolila da se utiša i ne pravi galamu ispred jednog ugostiteljskog objekta. Tada je započela svađa, a usledilo je i potezanje noževa prilikom kojeg je jednom mladiću lakše povređena ruka, dok je jedan završio sa ubodnom ranom. Protiv Mirka Šijana je tada podneta kriviča prijava.

Autor: D. Tanasijević

#Goca Božinovska

#Mirko Šijan

#Policija

#pevačica

'